Algemene Voorwaarden

Levering

Wanneer u iets bij ons op de website bestelt proberen wij dit binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Wettelijk gezien moeten wij binnen 30 dagen leveren, en wanneer dit niet lukt mag u de koop ontbinden, waarna wij de gehele bestelling terugbetalen. Uiteraard proberen wij de bestelling zo snel mogelijk op de post te doen. De verzendingen versturen wij via PostNL.

Wettelijke bedenktijd

Na een aankoop heeft u 14 dagen wettelijke bedenktijd. Dit gaat in op het moment van ontvangst. In deze tijd kan u de bestelling ongedaan maken. Wij vragen u ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen, via de bestelling op deze website, de mail of telefonisch (050 314 6163). Nadat u ons hiervan op de hoogte heeft gebracht heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons te zenden. Wij vragen u de artikelen ongedragen (passen mag uiteraard) en in originele staat met de prijskaartjes en labels nog aangehecht aan het artikel terug te sturen.

Binnen 14 dagen betalen wij u het bedrag van het artikel terug, inclusief de leveringskosten, wanneer dit uw enige bestelde product was. Wij vragen wel om bevestiging van retourzending, mocht het artikel nog niet bij ons aangekomen zijn binnen deze 14 dagen. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de verkoop heeft gedaan. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Garantie

Wilt u gebruik maken van uw recht op garantie? Doe dit dan binnen 3 maanden. Ook hierbij vragen wij u ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Doe dit via de mail of telefonisch (050 314 6163).